Välkommen till Enbuskes släktförening och våra aktiviteter!

Många hälsningar så här i början av året och riktigt god fortsättning till er alla.

Här kommer lite information från släktföreningen och vad som har hänt på sistone.

Hemsida www.enbuske.euhar nu flyttats till en annan leverantör. Uppdateringar och bearbetning av innehållet på hemsidan är nu mycket enklare och smidigare än tidigare. Det är lätt att fylla på med nya foton i fotobanken. Gästboken är lätt att använda och vi önskar att ni börjar använda den flitigt. Via sidan ”kontakta oss” kan ni lämna feedback, göra förfrågningar och lämna idéer till släktföreningens verksamhet. På aktuellt sidorna kan ni läsa om de senaste händelserna. På det senaste styrelsemötet beslutades att lägga upp en ny sida ”familjenyheter”, dvs när det föds barn i släkten, någon har fyllt jämna år eller någon har gått bort. Ni får gärna meddela sådana händelser till någon i styrelsen. Kontaktinformation till styrelsen finns också på hemsidan.

Medlemsinformation skickas ut per mail. För närvarande har vi ca 100 mail adresser men tyvärr inte till alla. Meddela din aktuella mail adress till enbuske.eu@gmail.com

From 2012 blir det ändring i medlemsavgiften. From 2012 minskar årsavgiften om det finns flera medlemmar i familjen. From 2012 betalar den första medlemmen 100 SEK och de övriga i familjen 20 SEK oavsett ålder. Medlemsavgiften betalar till Swedbank konto BIC:SWEDSESS nr SE71 8000 0826 4490 3205 7326. Om det finns oklarhet om betalda medlemsavgifter kan du kontakta kassören Päivi Enbuska paivi.enbuske@pp.inet.fi eller 00358 40 752 62 99.   

Arbetet med släktboken går sakta framåt. I första hand saknas personinformation. Om var och en tar ett eget ansvar och skicka information antingen via internet eller per post till Anneli, anneli@fpn.se eller Anneli Enbuska Lind, Brändönäset 96, 975 97 Luleå, mobil 070 552 40 76. Berättelsen om personer i släkten, händelser eller annat intressant behövs också och skickas till mig. 

Årsmöte

Information om ordinarie årsmöte publiceras endast på hemsidan under mars-april. Följ informationen på hemsidan och sprid gärna den informationen inom släkten. På mötet kommer vi att bestämma om kommande gemensamma aktiviteter i fall det kommer in förslag för det. Rundresan i svenska Tornedalen, resa till Ranua djurpark, dagstur till Naarajärvi och sparesa till Pärnu har varit lyckade och mycket uppskattade. Något roligt borde vi hitta på även i år. Kom gärna med förslag!

Väinö Enbuska, ordförande

Copyright (c)2018, All Rights Reserved.