JÄSENASIAT

JÄSENTIEDOTTEET toimitetaan ainoastaan sähköpostilla. Mikäli haluatte vastaanottaa jäsentiedotteitamme, niin toimittakaa voimassa oleva sähköpostiosoitteenne meille tästä linkistä tai käyttäkää sivustomme yhteydenottolomaketta.

JÄSENMAKSU

Sukuseuran hallitus päätti 9.3.2024 pitämässään kokouksessa säilyttää jäsenmaksut ja niiden ehdot entisellään. Perheestä ensimmäisenä sukuseuraan liittyvä jäsen maksaa 10 euroa/vuosi ja muiden, saman perheen perheenjäsenten jäsenmaksu on iästä riippumatta 2 euroa/vuosi. Jäsenmaksu maksetaan Osuuspankin tilille. Merkitkää saajaksi: Enbusken sukuseura, tilinumero IBAN muodossa FI15 5643 0920 0279 03, ulkomailta maksettaessa myös BIC: OKOYFIHH. Muistakaa merkitä viestikenttään jäsenmaksun maksaneiden nimet. Näin jäsenrekisterimme pysyy ajantasalla ja jäsenyytenne voimassa. Mikäli jäsenmaksuissanne on epäselvyyttä, voitte tarkistaa ajantasaisen tilanteen rahastonhoitajaltamme Päivi Enbuskelta joko sähköpostitse tai puhelimitse 040 752 6299.

VUOSIKOKOUKSET

Sääntömääräisistä vuosikokouksista ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen kokousta. Vuosikokousilmoitukset julkaistaan ainoastaan näillä sukuseuran kotisivuilla sekä sukuseuran sähköpostilla enbuskensukuseura@gmail.com niille, joiden osoite on tiedossa. Sähköpostin roskapostikansiokin kannattaa tarkistaa aina silloin tällöin. Tärkeitä tiedotteita voi livahtaa sinne muun ryönän seassa ja tieto jää tavoittamatta.

Tervetuloa Enbusken sukuseuraan jäseneksi ja toimintaan mukaan!